Fotós oldalak, ahová érdemes ellátogatni

Itt néhány olyan fotós oldal látható, ahová érdemes ellátogatni. Teljességre nem törekedtem, nem is tehettem volna, mert sok jó, hasznos és érdekes oldal van. A lista folyamatosan bővül.

Kovács Adrienn oldalai

Adriennek két, eltérő tematikájú oldala is van, az egyiken technikai jellegű és fotózásról szóló írásokat találunk, a másikon úti élményeiről olvashatunk, és utazásai során készült képeiben gyönyörködhetünk.

1. Kovács Adrienn fotóblogja. Ide kattintva láthatjuk a blogbejegyzések listáját, csaknem ötven írás címét (http://kovadrifoto.blogger.hu/2011/04/02/bejegyzesek-lista). Lehetetlen felsorolni mindet. Olvashatunk a pókok csodálatos világáról, jég és hópelyhek fotózásáról, makrós tesztekről, fordított objektíves fotózásról, makrokalandokról, tippekről, trükkökről, tanulságokról, fényterelőkről, kertben történő póklászásról, rendszervakuval történő makrózásról, néhány fotós túráról, utazásról és sok egyéb érdekességről.

2. Kalandos pixelek. Ide kattintva juthatunk el az oldalra (http://kalandospixelek.blog.hu). Számos bejegyzést találunk itt, kedvünk szerint kalandozhatunk Izlandon, vadnyugaton, Badacsonyban, Toszkán tájakon, Cipruson, a Rajna-vidéken, Horvátországban, Krk szigetén, a varázslatos Wieliczka sóbányában, megnézhetjük a fagyos éjszakák titkait, és még sorolhatnám. És mindezeket pixeleken, azaz gyönyörű képeken keresztül.